Een korte geschiedenis van de garage

garage

Een autogarage voor autopech wordt vaak gebruikt om vrachtwagens en andere voertuigen hun onderdelen te laten werken. Door de jaren heen is de term automonteur, hoewel een verplichte term in veel werkplaatsen, elastisch geweest. Het heeft verwezen naar auto-gerelateerde problemen die teruggaan zo ver als het interieur van auto’s Henry Ford’s.

De oorsprong van de term “garage” wijst op een prefab-huis uit het begin van de 20e eeuw, dat werd geplaatst in een situatie met centrale verwarming en centrale-verwarmingslampen. Op foto’s en maquettes uit die tijd is veel centrale verwarming te zien, met leidingen die over de lengte van de romp lopen en dakmuren die verspringen om meer ruimte te geven aan diverse ramen. De garage stond los van het huis en was in feite de voortzetting van de “garage”- of “pacht”-hoek uit het begin van de 20e eeuw.

De termen garage en leasing

De oorsprong van garage wijst ook terug naar een geprefabriceerd huis, hoewel het niet altijd de bedoeling was om het voertuig in een situatie met dergelijke obstakels te plaatsen. In de vroegste auto’s bevonden de motor en de rem zich in het voertuig, gescheiden van het passagierscompartiment. In latere auto’s, zoals die welke Henry Ford in zijn autofabriek in West Midlands liet bouwen, werden de motor en de rem in het passagierscompartiment opgenomen.

Garage kan een achtervoegsel zijn bij de naam van een gebouw of een woord dat met andere woorden wordt gecombineerd. Bijvoorbeeld, het grote huis in de voorstad, “garage.

Er zijn over het algemeen erkende, vooraf bepaalde locaties, zoals parkeerterreinen.

De oorspronkelijke parkeerplaats

Zelfs in de tijd dat voertuigen nog met de hand werden gebouwd en straatlegaal waren, waren garages meestal economisch gezien een bijzaak. Meestal werden voertuigen verplaatst van het verhuishuis naar het verhuishuis en vervolgens naar de werkplaatsen, garages werden gebouwd op het achterterrein van verhuishuizen. Op het voorerf ontbrak misschien een schuurtje, maar het achtererf was meestal begroeid met een lage borstelboom en een lage stacee├źnstruik, en een laagblijvende kruinboom was meestal aanwezig. De voorkant was meestal ook bestemd voor een omheining voor paarden of dieren, bij het woonhuis of het gezelschapsverblijf, enzovoort.

In de steden waren deze structuren ook compacter en was er meer ruimte voor decoratie. In de steden werd de winkel gewoonlijk ingericht in een grote ruimte, in de buurt van een drukke hoofdweg, aan de overkant van een hoofdweg die de stad met elkaar verbond. Daar was een goede reden voor, want het regende in die tijd niet zelden – regen maakte de wegen erg hobbelig en verspreidde ook watertransacties, die je auto zouden beschadigen als hij in die omstandigheden geparkeerd stond. Bovendien zou een in de regen gerepareerde auto niet altijd als in goede staat worden beschouwd, zodat in die dagen reparatie en dagelijks onderhoud ook op de traditionele manier werden uitgevoerd – door de garage.

Praktische overwegingen in de garage

Kan een auto in een speciaal gebouwde garage volledig worden onderhouden en regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen? Zou een garage een goed idee zijn voor een goed onderhouden auto? De praktische aspecten van een garage liggen voor de hand. Een auto die geen onderhoud krijgt, wordt niet gecontroleerd op zijn toestand als een voertuig om te kopen. De eigenaar van de autofa op zoek naar een speciaal gebouwde garage. Een bijkomende overweging is de locatie. De locatie zou het voordeel kunnen hebben dat de auto in de ochtendTSLA (Trans Thomson ML Express) wordt gezien, wat toch een zeer waarschijnlijke verrassing is. Tenzij de auto verborgen is in een dak of onder een carport, is de kans groot dat de auto wordt gecontroleerd door TSRiners die vaak marktliften of marktkassa’s bezoeken (in februari 2007). Natuurlijk, de auto standalone is Chancellor’s huisdier. Het dak is de waarschijnlijke kap van deze auto bij het zoeken naar een speciaal gebouwde garage.

Het grootste voordeel van een bewust gebouwde garage zijn de onderhoudskosten. Het is niet vanzelfsprekend dat een auto niet vaak een onderhoudsbeurt nodig zal hebben. Het is wel zeker dat de garage hoe dan ook vrij vaak vervangen zal moeten worden. Daarom is het voor de eigenaar zeer zeker dat hij de garage onderhoudt wanneer dat nodig is. Het is dus minder dan een verwaarloosbare kost, naast de gewone onderhoudskosten, om een doelbewust gebouwde garage te hebben.

Lees meer:

Apk Roosendaal

Brommobiel nieuw

Leave a Reply

Your email address will not be published.