Hoe u geld kunt besparen op gas?

Van het gas af. Wat nu? - Alles op Groen

Er zijn veel manieren om geld te besparen op gas.

Ik kan je niet elk van deze manieren afzonderlijk vertellen, maar ik kan je zeker vertellen welke de eerste is. Dan kan ik je vertellen wat de tweede is. En ten derde moet je zeker een gasbesparende levensstijl hebben.

Dit zijn niet de enige manieren om geld te besparen op gas. Er zijn eigenlijk duizenden andere manieren.

De 4-gasgel:

Verhoog uw brandstofverbruik.Uw airco minder gebruiken.Uw auto efficiënter laten rijden met bijvoorbeeld uw ontsteking of Friedrich’s methode, of zelfs parkeren in een buurt dicht bij uw kantoor.

De geobrandstof:

Uw auto nagekeken op onderhoud. implementatie van de eenvoudig te volgen Fuel Checker van Gas Station Watch. Deze eenvoudige, gratis service verandert uw dagelijkse activiteiten in brandstofbesparende activiteiten. Het bespaart u $ 0. Commissie hangt af van het tankstation.

De Eco Drive de toekomst:

Gebruik je fantasie en ga nog een stapje verder. Groen gaan kent geen grenzen.

Hybride of “groene” auto. Omdat de hybride gewoon twee of meer voertuigen zijn voor dezelfde mechanische middelen, vermindert het uiteindelijk het volume van elk voertuig en wordt dit gecompenseerd door de besparingen op het brandstofverbruik. Meestal verbruiken deze voertuigen uiteindelijk minder brandstof dan de conventionele auto’s.

Overbelastingsremmer:

Overweeg een “gemengde” of halfvolle tank in plaats van je halve tank. De gemengde Vehiclesware vermindert gewichts- en wrijvingsverliezen tussen de verschillende systemen die elkaar anders zouden kunnen verslijten.

Verkeersdrempels van Klein:

Plak een sticker op je achterruit om anderen te laten weten dat je een stop van 5 km hebt gemaakt, alleen voor je algemeen welzijn. Zonder te betalen. De verkeersdrempels kunnen ook worden gebruikt voor andere algemene snelheidsregelingen als een nauwkeurigere controle vereist is.

DriveSmart:

Veel meer carpoolen.

Slechts één keer per week gebruik maken van het openbaar vervoer. Het gebruik van openbaar vervoer zal de reistijd verkorten, wat zeer gunstig is voor iedereen met spitsraces of hun woon-werkverkeer. De berijdbare route van 5 km naar het kantoor, langs de benzinestations en verder op de weg en aan het eind van de dag natte lijnen vermijden, is ideaal. Misschien wilt u sneller uitstapjes uitwisselen met vrienden of uw kinderen; als de school uit is, ga dan naar een park een blok of twee verderop.

Wat je ook doet, het meest elementaire dat je kunt doen, is van je kont afkomen en ergens heen gaan, het doen, en wat bewegen of je dagelijkse karwei strekken. Ga naar buiten, ga fietsen of ga wandelen en geniet van het uitzicht terwijl iemand anders het vuile werk doet voor de kost.

Ik wed dat je pauzes met de jongens veel spannender waren dan voetbal. En je hebt tenminste een beetje extra training gekregen, in plaats van gewoon het volgende team te verslaan, oefende met scherp punteren, enz. Dus de volgende keer dat u gaat sporten of de volgende oefening doorgeeft aan de volgende ontvanger, zegt u in plaats van “Laten we het nog een keer doen”, “We doen het meteen weer”. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.