Wat maakt BMW Service Experts anders dan de rest?

Nieuwe auto's bij dealer showroom. Thema Blur achtergrond met bokeh effect. Auto autodealer.​​​ foto

Zoals de meeste autodealers, heeft Guys ook een BMW dealerschap. De fysieke dealer biedt kwaliteitsdiensten aan zijn klanten. De service is echter niet beperkt tot het merk BMW. Andere automerken, zoals Mercedes, Lexus, Saab en Citroen, zijn ook vertegenwoordigd in hetzelfde dealerschap.

Het concept van een "service center" is nieuw voor Spijkenisse. Anders dan uw gebruikelijke autodealers, die slechts enkele diensten aanbieden, biedt een "service center" in Spijkenisse uitgebreide en allesomvattende garanties. Deze garanties dekken werkzaamheden die zijn uitgevoerd aan elk onderdeel van uw auto, inclusief de motor, de back-up accu, en andere belangrijke onderdelen.

U bent als klant beschermd tegen onverantwoordelijke of ondeugdelijke autoservice bij uw dealerbedrijf. Uw dealership, met uitzondering van een paar Americanaux, Milemark, enization, biedt iets dat "132" bescherming heet, die van toepassing is op belangrijke onderdelen van uw auto. Dit betekent dat wanneer uw auto niet meer functioneert en/of beschadigd raakt nadat hij de nodige servicebeurt heeft gehad, u recht heeft op een no-claim terugbetaling of een vervangende auto. Als het vaak voorkomt dat uw auto weigert te starten, dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van de kosten van de reparaties.

Als u uw BMW bij Guys' BMW laat onderhouden, bent u verzekerd van een langdurige relatie met uw dealer. Met uitzondering van degenen die exclusieve merkonderdelen willen, geven de meeste BMW eigenaren gewoon om betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Zo eenvoudig is het. Dus de volgende keer dat u erover denkt uw plaatselijke autodealer te bellen om uw probleem op te lossen, zorg er dan voor dat u de BMW serviceafdeling op uw lijst van bedrijven vraagt. U zult er zeker van zijn dat u de BMW service krijgt die door uw dealer wordt aanbevolen, zonder dat u er op achteruit gaat.

Nu kunt u er zeker van zijn om after market BMW auto-onderdelen en auto service te krijgen bij Guys' BMW. In het geval dat uw bedrijf hulp nodig heeft, kunt u erop wedden dat ze u kunnen helpen de juiste oplossing te vinden. Het is geweldig als je op reis bent en moet weten waar uw lokale BMW service locatie is. Aan de andere kant, als u problemen heeft met uw auto en op zoek bent naar service in de buurt, is het fijn om te weten dat uw BMW zich op het punt bevindt waar u kunt komen zonder dat u op de fiets naar een onwaarschijnlijke bestemming hoeft te rijden, alleen maar om hem op te halen.

En tot slot vraagt u zich misschien af: "Wat maakt deze BMW service-experts anders dan de rest?" Een groot deel van hun succes is gebouwd op hun vermogen om de eisen van uw auto te analyseren. Zij zijn het best uitgerust om het probleem te diagnosticeren, omdat zij nauw samenwerken met BMW merken, en weten wat er nodig is om uw auto als nieuw te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.