Hoe kom ik aan vervangende onderdelen van hoge kwaliteit?

 

auto onderhoud

Over de Vennootschap

Bosch Solutions werd in 1926 opgericht in het Duitse Duitsland. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in automatisering, auto’s en voertuiguitrusting voor zowel thuisgebruikers als zakelijke gebruikers. Met ons wereldwijde bereik zijn we in staat om de behoeften en verwachtingen van onze klanten gedurende de gehele levenscyclus in aanmerking te nemen. Onze flexibele fabricageprocessen en de modernste technologie die wij gebruiken om onze producten te creëren, maken ons uniek en betrouwbaar.

Onze diensten

Wij zorgen voor al uw auto behoeften. Of u uw auto nu wilt voorzien van nieuwe auto-onderdelen, of gewoon uw onderhoud op verzoek wilt laten uitvoeren, wij zijn er voor u. Wij nemen het werk van het onderhoud van uw auto over, zodat u uw auto zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw kunt laten rijden. Of u nu defecte of vuile onderdelen moet vervangen of een potentieel probleem moet opsporen voordat het een grote hoofdpijn wordt, wij zijn er voor u.

Wij zijn als bedrijf snel geëvolueerd. Met de uitbreiding van onze bedrijfsbasis naar het buitenland hebben wij veel geleerd. De uitstekende contacten die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en onze jarenlange ervaring geven ons een goed idee van wat er nodig is en hoe wij dat het best kunnen leveren. Zo kunnen wij onze klanten een uitgebreide service bieden gedurende de gehele levensduur van het voertuig dat zij bezitten.

Wij zijn er trots op dat wij elk van onze klanten een uitgebreide service kunnen bieden. Of u nu defecte elektrische onderdelen moet vervangen of wat stijl of functie aan uw auto moet toevoegen, wij zijn er. Wij garanderen een correcte diagnose met behulp van state of the art apparatuur en de enige onderdelen die passen bij het voertuig. Wij zullen alle service records voor zowel onderdelen en arbeid om er absoluut zeker van de klant is goed geïnformeerd.

Wij zijn Flexibel en Reparaties zijn onze eerste zorg

Wij zijn volledig uitgerust voor alle servicetypes, voertuigmodellen en werken in de hele VS, alsook op de Europese markten. Ons deskundig team werkt over alle staten met meer dan 7000 mijlen in werking. Al het werk wordt gedaan met de bedoeling om de auto van elke klant zo comfortabel en zelfverzekerd mogelijk te maken.

Wij garanderen de hoogste normen in het reparatieproces

De installatie van IEsplice is een uniek proces dat door ons technisch personeel wordt uitgevoerd en dat bij al onze werkzaamheden is beproefd. Alle noodzakelijke modificaties zijn voor aanvang van de werkzaamheden uitgevoerd, zodat wij u de hoogste normen bij de reparatiewerkzaamheden kunnen garanderen. Wij gebruiken uitsluitend originele BMW onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u vervangingsonderdelen van uitstekende kwaliteit krijgt. Al onze medewerkers zijn professionals en goed opgeleid, dus u kunt er zeker van zijn dat u alleen vervangingsonderdelen van hoge kwaliteit krijgt.

Als je ooit hulp of advies nodig hebt

In onze steeds groeiende online winkel vindt u een overvloed aan informatie voor hulp en advies. Via onze online BMW Help kunt u artikelen lezen, antwoorden vinden op vragen die u heeft of gewoon een praatje maken. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar binnen een straal van 9 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds, dus er is altijd een uur van tevoren wanneer u ons nodig heeft. Onze steeds groeiende netwerk van OEM-kwaliteit auto-onderdelen maakt het gemakkelijk omSimple Auto Partsinance producten online te krijgen. Shop voor onderdelen van alle soorten, ontdek nieuwe producten en krijg een scala aan technische ondersteuning voordat u uw aankoop voor de weg. Het eenvoudige plezier van beschikbaarheid zelf zal u door onze straten laten rollen op weg naar betere, efficiëntere auto’s.

Lees meer:

Auto onderhoud Oosterhout

Auto reparatie Oosterhout

APK Oosterhout

Chiptuning Oosterhout

Leave a Reply

Your email address will not be published.